Δάσκαλε που δίδασκες...

Σάββατο, 12 Μάη 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“... κάποιοι ενέδωσαν στις φημολογίες και τις άφησαν να ενισχύσουν τον πανικό τους,... την ώρα που όλοι χρειαζόμαστε νηφαλιότητα, για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια και, φυσικά, αν χρειάζεται να λάβουμε μέτρα ή και να αποδώσουμε ευθύνες”
Τοποθέτηση του Δημάρχου Γιάννη Σιώτου στις 8 Μαΐου 2018.

“Εγώ πιστεύω ότι κλήθηκαν. Ήταν ενορχηστρωμένο. Πληροφορίες μου βάσιμες από συνεργάτες μου, είναι ότι στο αστυνομικό τμήμα πήγαν για συμπαράσταση της αναρχικής αυτής ομάδας, μέλη της ελάσσονος μειοψηφίας Κοινό Τηνίων... Πιστεύω ότι υπάρχει ηθική αυτουργία.”
Τοποθέτηση του Δημάρχου Γιάννη Σιώτου στις 10 Μαΐου 2018 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ενώ ο Κύριος Δήμαρχος μας συμβουλεύει να έχουμε νηφαλιότητα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια, ο ίδιος διαδίδει σκόπιμα αβάσιμες φήμες αναιρώντας τα ήδη λεγόμενά του, ταυτίζοντας ουσιαστικά μια δημοτική κίνηση με μία αναρχική ομάδα.

Εμείς ως Κοινό Τηνίων δεν θα συνεχίσουμε το παιχνίδι του, σεβόμενοι την μνήμη των νεκρών εργατών και το ήθος του εκλιπόντος Δημάρχου, κρατώντας την ψυχραιμία μας μέχρι την έκδοση του πορίσματος των ερευνών, ακόμα και αν με τις δηλώσεις του συκοφαντεί μέλη και  ψηφοφόρους της ανεξάρτητης δημοτικής μας κίνησης.

Τον καλούμε να ανακαλέσει δημόσια και πανελλαδικά τις αβάσιμες κατηγορίες του προς την δημοτική κίνηση Κοινό Τηνίων, περί ηθικής αυτουργίας. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Share on Google Plus

0 Σχόλια: