ΟΧΙ στα κροκοδείλια δάκρυα για το υποθηκοφυλακείο

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το θέατρο του παράλογου από βουλευτές, Ευρωβουλευτές και Δήμαρχο!!!

Ένα χρόνο μετά το βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, ένα ΟΧΙ  που μετατράπηκε σε ΝΑΙ όπως εσείς το ζητήσατε και όπως εσείς το ψηφίσατε με 222 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ), ήρθε στις ζωές μας το 3ο μνημόνιο.

Τώρα χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για το υποθηκοφυλακείο κ. Ι.Βρούτση, ενώ ο συνάδελφός σας κ.Ι.Βαρβιτσιώτης ήρθε πριν 15 μέρες να μας πει το κακό που θα κάνει στον τόπο μας η αύξηση του ΦΠΑ από 16% σε 24%.

Η κα. Σπυράκη που διαδήλωνε στο Σύνταγμα με τους υποστηρικτές του ΝΑΙ, τώρα καταγγέλλει τους κινδύνους που φέρνει η αποδόμηση των νησιών μας, παρόλο που ζήταγε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τα υπογράψει άρον άρον και ότι της δώσουν, όπως και έγινε. Ο Δήμαρχος Τήνου κ Ορφανός, την ευχαριστεί και είναι πρόθυμος να κάνει καθιστική διαμαρτυρία, ακόμα και να συλληφθεί (!!!) για αυτά που και ο ίδιος ήθελε να υπογράψει η κυβέρνηση πέρσι τέτοια εποχή με τους Ευρωπαίους.

Μέσα σε όλον αυτό τον χαμό ο Τομέας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται αρνητική  έκπληξη και έντονο προβληματισμό!!!

Αναρωτιόμαστε ποιον προσπαθείτε να εξαπατήσετε κυρίες και κύριοι;

Εσείς τα υποστηρίξατε, τα ψηφίσατε και μας τα επιβάλατε.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι εμείς ξέρουμε καλύτερα από εσάς τι σημαίνει η απουσία της ΔΟΥ από το νησί μας, η υπoστελέχωση του ΙΚΑ, του Κέντρου Υγείας και το κλείσιμο του Υποθηκοφυλακείου. Ξέρουμε καλύτερα από όλους σας τι σημαίνει στις τσέπες μας η αύξηση του ΦΠΑ.

Δεν θέλουμε άλλο να μας σώσετε.

Δεν μπορείτε να μας σώσετε όλοι εσείς που μας φέρατε ως εδώ.


Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
"Κοινό Τηνίων"
Share on Google Plus

2 σχόλια:

  1. Ναι, καλό θα ήταν το υποθηκοφυλακείο να υπάρχει στην Τήνο, αλλά μας ικανοποιεί ο τρόπος που λειτουργεί τώρα; Το 'άμισθο' υποθηκοφυλακείο της Τήνου χρεώνει ανά σελίδα, δεν αφήνει πολίτες να ερευνήσουν τα αρχεία (μόνο δικηγόρους) και εμπιστεύεται δημόσια αρχεία στον οποιονδήποτε ιδιώτη (;;)... Ο οποίος δεν νομίζω ότι επηρεάζεται ιδιαίτερα από το 'άμισθο' της θέσης του - το αντίθετο μάλιστα.....

    Δέστε και αυτό: http://www.koutipandoras.gr/article/apokleistiko-arxisan-ta-organa-sta-ypoohkofylakeia-ekinhsan-oi-elegxoi-apo-to-soee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος κ. Σιώτος μας... διαβεβαίωσε ότι στην συνάντησή ους με τον Γ. Γ. του υπουργείου δικαιοσύνης κ. Κοσμάτο τους... διαβεβαίωσε ότι στην Τήνο θα διατηρηθεί το υποθηκοφυλακείο και θα είναι πλέον έμμισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή