Τοπική Συνέλευση στα Υστέρνια - Ανεμογεννήτριες

Σαββάτο 2 Απρίλη, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοινό Τηνίων» την Κυριακή 27 Μάρτη, επισκέφτηκε τα Υστέρνια όπου σε λαϊκή συνέλευση που είχαμε διοργανώσει, συζητήθηκε η επικείμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση «Πράσσα» στου Πολέμου τον Κάμπο.

Στην συνάντηση αυτή, ενημερώσαμε τους παρευρισκομένους για τα προβλήματα από την εγκατάσταση και συζητήσαμε μαζί τους τις όποιες αντιδράσεις τους.

Στην συνάντηση αυτή, παραβρέθηκε μικρός αριθμός κατοίκων ενώ απουσίασαν τόσο ο Καρδιανιώτης αντιδήμαρχος Δ. Δ Πανόρμου κ, Φ. Οριάνος όσο και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Ι. Μαλακατές αλλά και ο Υστερνιώτης δημ. Συμβ. κ. Μανώλης Σώχος.

Οι κάτοικοι των Υστερνίων εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για την εγκατάσταση, δήλωσαν ότι ήταν ανενημέρωτοι σχετικά και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες. Τους υποσχεθήκαμε ότι σύντομα θα τους ξαναεπισκεφθούμε με περισσότερα στοιχεία σχετικά.

Ακόμα πληροφορηθήκαμε από μέλος του συλλόγου των Υστερνιωτών ότι έχουν στείλει οι σύλλογοι των Έξω Mερών στο δήμο έγγραφο από τις 22 Φλεβάρη στο οποίο ζητάνε

1. την επίσημη θέση του Δήμου σχετικά με την εγκατάταση ΑΠΕ στο νησί

2. κοινοποίηση της Μ.Π.Ε. του έργου

3. ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του διορισμένου δικηγόρου

Ακολουθεί αντίγραφο της επιστολής:

Share on Google Plus

0 Σχόλια: