Τοπική Συνέλευση στο Σμαρδάκιτο

Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” τηρώντας την υπόσχεσή που έχει δώσει να επισκέπτεται τα χωριά και να κάνει τοπικές λαϊκές συνελεύσεις βρέθηκε το Σάββατο 6 Φλεβάρη 2016 στο Σμαρδάκιτο.

Στη συνέλευση παρευρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων και έγινε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε το πρόβλημα του νερού που βγαίνει θολό λόγω έλλειψης φίλτρου στη γεώτρηση καθώς και το θέμα που προκύπτει εξ αιτίας των ομβρίων υδάτων που συγκεντρώνονται και δεν φεύγουν επειδή τα λούκια είναι φραγμένα.

Οι κάτοικοι ανέφεραν την κακή κατάσταση του δρόμου από όπου περνάει το απορριμματοφόρο και επεσήμαναν ότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Δόθηκε επίσης έμφαση στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού πράγμα που και εμείς οι ίδιοι διαπιστώσαμε καθώς από την μια είσοδο έως την πλατεία δεν υπήρχε ούτε μια λάμπα αναμμένη.

Μεγάλη επίσης συζήτηση έγινε για το μέλλον του χωριού, για την αξιοποίηση των μονοπατιών και για την τουριστική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα.

Δεσμευθήκαμε να μεταφέρουμε τα προβλήματα του χωριού στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και πράξαμε και να πιέσουμε για την λύση τους.
Share on Google Plus

0 Σχόλια: